Mart Meijer over nieuwe avondshow 538: Veel zin in dit avontuur

Mart Meijer vindt het een geweldige eer om de nieuwe late avondshow op Radio 538 te mogen presenteren. Op Instagram laat de 22-jarige deejay weten veel zin te hebben om dit avontuur aan te gaan.

Mart Meijer over nieuwe avondshow 538: Veel zin in dit avontuurMaandag werd bekend dat Meijer vanaf volgende week de late avondshow tussen 22 en 01 uur gaat presenteren op Radio 538.

Ik mag het stokje overnemen van de fantastische Daniël Lippens, de man voor wie ik nog steeds avonden te laat opblijf”, aldus Meijer op Instagram. “Het is zo’n geweldige eer om tussen 22u en 01 alles uit jouw avond te mogen halen!

De luisteraar krijgt een grote rol in zijn nieuwe programma. “Als ik één ding ongelofelijk belangrijk vind, is het wel dat jij er genoeg in te horen bent. Vragen, klachten, iets te zeiken, iets te vieren, iets te melden… Mijn avond = jouw avond. Wat heb ik veel zin om dit avontuur met je aan te gaan!

Meijer is sinds 2018 op Radio 538 te horen. Hij vulde diverse uren in de nacht, maar was de afgelopen periode ook vaste vervanger van Niek van der Bruggen op zondagochtend.

Naast de nieuwe avondshow met Meijer verandert er meer in de programmering van 538. Zo krijgt Wietze de jager een nieuw lunchprogramma. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 538