Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsnacht LIVE op internet met Ferry Corsten

Wie op oudejaarsavond niet de deur uit gaat, kan het vuurwerk ook LIVE volgen via internet. Daarnaast zullen ook grote DJ’s als Ferry Corsten en Fedde Le Grand vanaf 19.00 uur een LIVE optreden verzorgen. De ‘Nationale Nieuwjaarsnacht’ vindt plaats aan de Rotterdamse Maas. De optredende artiesten staan daar op een varend podium van 60 meter breedte.

Naast Ferry Corsten en Fedde Le Grand zijn er ook optredens van DI-RECT, Roog, Esmée Denters, Lucien Foort, Waylon, Jeroenski, Dio, Baggi Begovic en Ronald Molendijk. Ferry Corsten is niet live aanwezig maar via een live-verbinding vanuit Amerika.

De ‘Nationale Nieuwjaarsnacht’, waarvoor 538 deze week ook gratis kaarten heeft weggegeven, is vanaf 23.30 uur ook te volgen via RTL5.

De ‘Nationale Nieuwjaarsnacht’ van 2009 / 2010 wordt georganiseerd door Tridee. De live-stream wordt mede mogelijk gemaakt door Cross Media Ventures. [Radiowereld.NL]