Radio 538 tijdens Koningsdag in Breda, Slam FM in Alkmaar

[Update] Radio 538 is dit jaar tijdens Koningsdag niet in Amsterdam maar in Breda te vinden. Het landelijke radiostation zal op zaterdag 26 april voor de luisteraars een groot feest geven van 12:00 tot 22:00 uur op het Chasséveld in Breda.

Diverse artiesten komen live optreden. Inmiddels hebben onder anderen Martin Garrix, Yellow Claw, Nielson en Di-rect hun komst bevestigd. Zij zorgen voor een feestelijke eerste editie van Koningsdag. Kaarten kosten hier € 10,- excl. servicekosten.

Slam FM
Slam FM is tijdens Koninginnedag, net als in 2013, weer te vinden bij het stadion van AZ in Alkmaar. Van 12.00 uur tot 21,00 uur vindt een groot outdoorfestival plaats met veel optredens van bekende DJ’s en top acts. Kaarten kosten dit jaar € 7,50 excl. servicekosten en zijn ook te winnen via Slam FM. De eerste namen zijn inmiddels bekend: Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, The Partysquad en Sharon Doorson. De rest van de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ruud de Wild
Naast de feesten van Slam FM en Radio 538 staat vandaag ook 538 deejay Ruud de Wild in het nieuws.

Ruud de Wild vertelt in het Shownieuws op Radio.NL over de breuk tussen hem en zijn vrouw Aafke Burggraaf. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email