Mattie en Marieke 3 jaar langer op Qmusic

Mattie Valk en Marieke Elsinga blijven ook de komende drie jaar nog te horen op Qmusic. Het radiostation heeft de samenwerking met het ochtendduo met drie jaar verlengd. Daarnaast blijft de show tot 10 uur doorgaan.

Mattie en Marieke 3 jaar langer op Qmusic Mattie en Marieke zijn sinds september 2018 te horen in de ochtend op Qmusic.

En met succes, want de luistercijfers van het radiostation zijn de afgelopen periode fors gegroeid. Reden genoeg voor Qmusic om de samenwerking te verlengen.

Als gevolg van de coronacrisis werd de ochtendshow met ‘tijdelijk’ een uur verlengd tot 10 uur, iets wat bij concurrent 538 al gebruikelijk was. Maar tijdelijk wordt nu permanent, want ook in het nieuwe radioseizoen gaat de show tot 10 uur door.

Deze week zijn Mattie en Marieke nog met vakantie. Vanaf maandag 24 augustus zijn ze weer elke werkdag te horen op Qmusic.

Met Mattie en Marieke hebben we een supersterk duo in de ochtend”, aldus Qmusic-zenderbaas Dave Minneboo.

De chemie tussen de twee en de rest van het team spat ervan af. Luisteraars weten de ochtendshow ook te waarderen, want er worden keer op keer records gevestigd. We zijn dan ook heel trots dat Mattie en Marieke de komende jaren elke werkdag te horen blijven op Qmusic.” [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL/Qmusic

Het hele on airteam van de ochtendshow (v.l.n.r.: Mattie Valk, Tom de Graaf, Anne-Marie Rozing, Marieke Elsinga en Joe Stam)