Radio 538 opent deuren die anders gesloten blijven

Radio 538 opent komende week deuren die anders gesloten blijven. Vijf mensen kunnen binnenkort een droom in vervulling laten gaan. Radio 538 introduceert een speciale bucketlist met activiteiten die enkel mogelijk zijn in deze tijd.

Radio 538 opent deuren die anders gesloten blijven Vanaf maandag 10 augustus speelt Wietze de Jager iedere dag een spelletje op de radio. Daarbij kan één luisteraar één van deze vijf activiteiten winnen.

Een avond non-stop achtbanen rijden in Walibi? Zelf een optreden geven in de Ziggo Dome voor vrienden? Of een privéconcert krijgen van Snelle? Of een kijkje nemen achter de schermen bij het Nederlands elftal? Of een hele dag films kijken in een lege bioscoop?

538-deejay Wietze de Jager: “Veel mensen zetten het afwerken van hun bucketlist in de ijskast door het heersende coronavirus. We zijn daarom op zoek gegaan naar activiteiten die je juist nú van je bucketlist kan afvinken.

Zo maken we het voor onze luisteraars mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen bij het Nederlands elftal, een dag lang favoriete films te kijken in een lege Kinepolis-bioscoop of naar een privéconcert van Snelle te gaan in het Olympisch Stadion.” [Radiowereld.NL]