Lex Landeweerd nieuwe sidekick Eddy Keur op NH Radio

Lex Landeweerd keert terug op de radio. Vanaf volgende week zaterdag (26 september) is hij de nieuwe sidekick van Eddy Keur op NH Radio. Hij neemt daarmee het stokje over van Pieter Kok.

Lex Landeweerd nieuwe sidekick Eddy Keur op NH RadioVanaf volgende week start ik met een superleuk, nieuw project! Dan start ik als producer en side-kick van de Keurbaas, oftewel: Eddy Keur!” aldus Landeweerd op social media.

“Zeg je sfeer, zeg je zaterdagmiddag, zeg je gezelligheid….Dan zeg je: Keur In De Middag, op NH Radio!

Landeweerd was tot afgelopen zomer producer en sidekick van de late avondshow met Lex Gaarthuis op Radio 10. Hij moest echter vertrekken vanwege de grote reorganisatie bij Talpa vanwege de coronacrisis.

Vanaf volgende week zaterdag neemt Landeweerd de stoel in van Pieter Kok, die de afgelopen negen maanden vaste sidekick en producer van Keur was. Kok presenteert sinds deze maand echter ook de dagelijkse ochtendshow op NH Radio en heeft daarom besloten te stoppen in het weekend. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Youtube en Radio.NL

Gerelateerde berichten