Search
Close this search box.

Radio 10 komt met tv-programma rondom de Top 4000

De Top 4000 is in december niet alleen te horen op Radio 10, maar gaat ook aandacht krijgen op tv. Dit laat Talpa radiodirecteur Marc Adriani weten in een interview met Adformatie. Gerard Ekdom krijgt een belangrijke rol in het programma. Welke Talpa tv-zender het gaat uitzenden is nog niet bekend.

Radio 10 komt met tv-programma rondom de Top 4000 Door de Top 4000 van Radio 10 ook aandacht te geven op tv middels een eigen programma, maakt Talpa gebruik van synergie tussen de radio- en tv-tak van het mediabedrijf.

“Dat was een lang gekoesterde wens, maar we kunnen het nu echt gaan doen”, aldus Adriani.

Dat een dergelijke samenwerking goed kan uitpakken, bewijst de NPO al jaren met de Top 2000. De lijst is niet alleen te volgen via NPO Radio 2, maar ook via tv. Op één van de themakanalen is de lijst integraal te volgen vanuit het Top 2000 Café. Daarnaast is tijdens de Top 2000 ook nog eens de muziekquiz Top 2000 a gogo met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten