Search
Close this search box.

Zo begon Rinkeldekinkel op NPO Radio 2 (audio)

“Een wijze man zei ooit ‘volg je hart, dan klopt het altijd’. Nou ik ben die bonken van dat hart achterna gelopen en zie nou eens waar ik terecht ben gekomen”, met deze woorden opende Jeroen van Inkel zaterdagochtend de eerste uitzending van ‘Rinkeldekinkel’ op NPO Radio 2.

Zo begon Rinkeldekinkel op NPO Radio 2 (audio) De wijze woorden van Van Inkel werden vooraf gegaan door een audiocollage, waarin de deejay terugblikte op 1985 toen hij voor het eerst voor Veronica op de landelijke radio te horen was en de rest van zijn radiocarrière.

Daarmee gaf Van Inkel gelijk zijn visitekaartje af waarom hij bekend stond: gave audiovormgeving.

Jeroen van Inkel is voortaan elke zaterdag en zondag tussen 7 en 10 uur te horen op NPO Radio 2. Ook gaat hij in de nacht van zondag op maandag ‘Van Inkel’s Choice’ presenteren.

Het begin van de eerste Rinkeldekinkel op NPO radio 2 is hieronder terug te beluisteren. [Radiowereld.NL]