Zoek
Sluit dit zoekvak.

Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren of om een nieuw programma onder de aandacht te brengen. Radio.NL verzamelt de campagnes van radio- en televisiestations in het dossier “Buitenreclame”. Omdat dit dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

Een greep uit de campagnes die de afgelopen maanden zijn toegevoegd:

Qmusic: Het Geluid

Radio 538: Coen & Sander en Evers Staat Op

Sky Radio: Luister en win 60.000 euro

Radio Veronica: De Stemband

Lokale omroepen: Busreclame Jouw FM

Fox: Empire en The Walking Dead 6

RTVNH: Jeanne & Peter terug in de ochtend?

RTL 4: Dance dance dance

RTL Z: Business, not as usual

VARA: 10 Jaar DWDD

Telekids: Kattenoog

RADIONL: Busreclame regio Amsterdam

Omroep West: Busreclame radio en tv

History: American Pickers

Omroep Gelderland: Stoomtreinfestival Dieren en nieuwe App

Radio 5: Evergreen Top 1000

Naast actuele campagnes plaatst Radio.NL ook foto’s uit het verleden, zoals een busreclame van System FM Noord-Holland uit 2000.

Ook is zijn er campagnes uit Australië toegevoegd van 97.3FM en Hit 105 Brisbane. Uit België zijn campagnes van Nostalgie (Wallonië en Vlaanderen) toegevoegd.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Dossiers’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/dossiers/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, zowel van nu of uit het verleden, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [Radiowereld.NL]