Now Or Never

De kans is vrij groot dat de Amerikaanse variant van ‘Now Or Never’ nooit op de Amerikaanse zender Fox te zien zal zijn.

Het spelprogramma dat in Nederland voor Veronica werd uitgezonden, en inmiddels in een aangepaste versie door SBS 6 & VT4 wordt uitgezonden onder de naam ‘Now Or Never-Land’, zou in Amerika door Jerry Springer gepresenteerd worden.

Enkele maanden geleden bestelde de omroep ‘Now Or Never’ bij de Nederlandse producent Endemol. In deze show spelen doorsnee Amerikanen de hoofdrol die tijdens de uitzending geconfronteerd worden met hun grootste angsten. Terwijl de productie al afgerond werd, duiken er steeds meer geruchten op dat de uitzending nooit in primetime op Fox te zien zal zijn. De reden hiervoor is vrij eenvoudig: de bestelling gebeurde nog voor Sandy Grushow aan het hoofd kwam van de omroep en die maakte al duidelijk dat het gedaan is met de shockerende uitzendingen op Fox.

Ondanks het feit dat ‘Now Or Never’ behoorlijk meevalt t.o.v. andere programma’s die door Fox uitgezonden werden, heeft de Jerry Springer-factor de kansen van het programma behoorlijk doen dalen. Volgens insiders zal de show misschien tijdens de zomer een plaatsje krijgen in het schema, maar ook dat is nog helemaal niet zeker.(Media Corner/Medianed)