Radiostrijd tussen De Wild en Gulsen uitgesteld tot 2021

Het programma ‘Wild in het weekend’ waarin Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen de strijd met elkaar aangaan, is pas volgend jaar te horen op NPO Radio 2. Oorspronkelijk zou het programma vanaf 6 november vier vrijdagen lang worden uitgezonden, maar corona gooide roet in het eten.

Radiostrijd tussen De Wild en Gulsen uitgesteld tot 2021 Zowel Gulsen als De Wild raakten besmet met het coronavirus. Hierdoor moest het programma uitgesteld worden.

Beiden zijn inmiddels weer opgeknapt, maar toch zal de show pas volgend jaar worden uitgezonden.

Als reden voor het uitstel tot volgend jaar noemt Kro-Ncrv tegenover nu.nl de Top 2000. Die gaat op vrijdag 25 december van start. Een exacte startdatum voor Wild in het Weekend is nog niet bekend.

Tot en met het eind van het jaar is De Wild in de Middag elke werkdag in aangepaste vorm te horen. Het middagprogramma van NPO Radio 2 zit in een overgangsfase. Eerder werden daarom al sidekicks Cielke Sijben en Thijs Maalderink aan de kant geschoven. Volgens De Wild komt er vanaf volgend jaar ‘een ander soort programma.’ [Radiowereld.NL]
Foto: Kro-Ncrv/Wessel de Groot

Gerelateerde berichten