Nieuwe programmering Slam, Michiel Jurrjens weg

Slam voert per januari 2021 een nieuwe programmering door waarbij er ook ruimte wordt gemaakt voor nieuw talent. Vanaf 4 januari zullen drie nieuwe deejays te horen zijn in het weekend van Slam. Michiel Jurrjens zal per januari 2021 afscheid nemen van Slam waar hij sinds 2015 werkzaam was.

Nieuwe programmering Slam, Michiel Jurrjens weg Per 4 januari gaan Hielke Boersma, Jarno van der Wielen en Wouter van Stralen het weekend van Slam versterken.

De zender investeert met de komst van deze jonge deejays in de groei en ontwikkeling van nieuw talent in het radiolandschap. Eerder werd al bekendgemaakt dat Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl de avondshow van Slam voor hun rekening gaan nemen, waarvan de naam binnenkort bekend wordt.

Met de start van de nieuwe programmering krijgt Anoûl Hendriks een vaste plek in de dagprogrammering (13u-16u, ma-do). Hij is per januari ook de nieuwe presentator van de Slam 40 op zondagavond.

De nieuwe programmering op Slam per 1 januari 2021
Ma-do
07u-10u Early Birds met Martijn La Grouw
10u-12u Joost Burger
12u-13u Housuh in de Pauzuh
13u-16u Anoûl Hendriks
16u-19u Dimitris Kops
19u-22u Daniël Lippens & Erik-Jan Rosendahl

Vrijdag
Slam MixMarathon, 24 uur in de mix met onder andere Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt, Oliver Heldens, Nicky Romero en vele andere grote namen.

Zaterdag
10u-14u Slam Talent
12u-13u Housuh in de Pauzuh
14u-18u Slam Talent
18u-20u Slam Wkndmx met Daniël Lippens
20u-24u The Boom Room met Gijs Alkemade

Zondag
10u-14 Slam Talent
12u-13 Housuh in de Pauzuh
14u-18 Slam Talent
18u-21 Slam 40 met Anoûl Hendriks

Martijn Zuurveen (Radio Director RadioCorp): “Met deze nieuwe programmering zijn we klaar om in 2021 te knallen. Naast successhows als Early Birds, Housuh in de Pauzuh en The Boom Room komen er nu nog meer smaakmakers bij. Met een vaste plek voor Anoûl  in de dagprogrammering wordt hij een vaste waarde voor Slam naast reeds gearriveerde jocks als Martijn La Grouw en Dimitris Kops. We zijn Michiel Jurrjens ontzettend dankbaar voor zijn toewijding en inzet voor de zender in de afgelopen jaren en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige plannen.” [Radiowereld.NL]