Search
Close this search box.

Zo begonnen Daniël en Erik-Jan op Slam (audio)

“Zo welkom bij dit nieuwe programma op Slam. Dat is toch wel even apart zo” analyseerde Daniël Lippens maandagavond aan het begin van zijn nieuwe radioprogramma op Slam. Voortaan presenteert hij met Erik-Jan Rosendahl vier avonden per week “Het Avondcircus” op Slam.

“Ik vind het ook echt lekker om hier weer terug te zijn”, aldus Lippens.

“Ik heb ooit eerder al eens gewerkt bij Slam en ik voel me hier altijd helemaal thuis. Dit is helemaal mijn plek. We gaan hier echt hele leuke dingen kunnen doen, waar ik heel veel zin in heb.” 

“Dit wordt zo gigantisch”, vult Rosendahl aan. “We gaan radio veranderen.”

Voor Lippens betekent de overstap naar Slam na zeven jaar een terugkeer op het oude nest. Voordat hij in 2014 aan de slag ging bij Radio 538, waar hij vorige maand afscheid nam, presenteerde hij ook al de avondshow op Slam.

Rosendahl was tot voor kort sidekick van Rick van Velthuysen op NPO Radio 2, Daarvoor werkte hij voor Radio Veronica, Radio Nationaal en Radio 538

Met het Avondcircus is ook de avondprogrammering van Slam weer op volle sterkte na het vertrek van Tom van der Weerd en Bram Krikke naar Qmusic vorig jaar. [Radiowereld.NL]
Foto: Slam