Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob Stenders zwaait vrijdag tijdens Disco Marathon af bij Radio 2

De laatste uitzending van Rob Standers op NPO Radio 2 vrijdagavond (26 februari) wordt geen reguliere. De hele avond brengt de landelijke radiozender namelijk een Disco Marathon. Vanaf 18 uur tot middernacht kunnen de glitterschoenen aan.

Rob Stenders zwaait vrijdag tijdens Disco Marathon af bij Radio 2 Uiteraard ontbreken echte disco groepen als Bee Gees, The Trammps, Rapper’s Delight, The Village People en KC & The Sunshine Band niet die avond.

Naast Stenders nemen ook Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof en Caroline Brouwer swingend plaats achter de microfoon.

Afgelopen dinsdag werd bekend dat Stenders vertrekt bij NPO Radio 2 om aan de slag te gaan bij Radio Veronica, waar hij niet alleen programma’s gaat presenteren, maar ook zenderbaas wordt.

Ondanks dat hij pas over enkele maanden aan de slag gaat bij Veronica, neemt hij deze week al afscheid van NPO Radio 2. Donderdag is daarom de laatste Platenbonanza te horen, terwijl vrijdagavond de laatste One Night Stenders gevuld wordt met de Disco Marathon.

“Ik had heel graag de hele rit uitgezeten”, vertelde Stenders woensdagmiddag op de zender. “Maar ik snap wel dat ze hier dachten van ‘ja dag, weg met je reclamezuil’.” [Radiowereld.NL]

Foto boven: video still Youtube / Foto onder: Ben Houdijk