Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edsilia Rombley opent radiostation ‘100% NL Songfestival’

In de aanloop naar het Songfestival is 100% NL vandaag gestart met het radiostation ‘100% NL Songfestival’. Zangeres en oud-deelneemster Edsilia Rombley opende op feestelijke wijze het station in De Barry Paf Show op 100% NL.

Op het tijdelijke radiokanaal zijn de grootste hits van het Eurovisie Songfestival van de afgelopen 60 jaar te horen. 100% NL Songfestival is alleen te beluisteren via de website van 100% NL en de app.

Edsilia Rombley: ‘’We moesten even een jaartje wachten op het Songfestival, maar nu is het dan eindelijk zover. Voor alle fans is het natuurlijk te gek dat er een 100% NL Songfestival station komt en dat ik hem mag lanceren bij Barry in de show.’’

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ‘’De Songfestivalkoorts in ons land loopt langzaam op en daarom geven wij luisteraars nu al de kans om 24/7 optimaal in de stemming te komen. Omdat het voor het eerst sinds 45 jaar in ons land wordt georganiseerd, pakken we dit jaar groots uit bij 100% NL. De lancering van 100% NL Songfestival is slechts de start hiervan. Er gaat nog veel gebeuren de komende weken.” [Radiowereld.NL]