Search
Close this search box.

Rob Stenders al begonnen als zendermanager bij Veronica

Rob Stenders is al begonnen als zendermanager bij Radio Veronica. Dit laat een woordvoerster van Talpa weten aan Radio.NL. “Rob is per 1 april op parttime basis begonnen achter de schermen als zendermanager.”

Rob Stenders al begonnen als zendermanager bij Veronica Eind februari werd bekend dat Rob Stenders Radio Veronica komt versterken als deejay en zendermanager.

Op de radio is hij pas vanaf 28 juni te horen, maar met zijn taak als zendermanager zou hij al eerder beginnen. Nu blijkt dat hij daarmee afgelopen donderdag al begonnen is.

Daarmee is de deejay na een maand vakantie weer aan de slag. Stenders moest eind februari zijn werkzaamheden voor NPO Radio 2 gelijk stoppen.

Achter de schermen krijgt Stenders hulp van Maurice Verschuuren, die daarvoor tijdelijk gestopt is met zijn weekendprogramma op Radio Veronica. “Ik ga met Rob een beetje werken aan de sound van het station en zo en een beetje de jingletjes misschien en zo”, vertelde Verschuuren tijdens zijn voorlopig laatste uitzending. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Youtube