Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sidekick Chris Bergström voorlopig niet op Radio 538

Chris Bergström, sidekick van Wietze de Jager op Radio 538, is voorlopig niet te horen op de radio. “De onbekendste sidekick van Nederland” zit momenteel niet zo lekker in zijn vel en doet het daarom even rustig aan.

Sidekick Chris Bergström voorlopig niet op Radio 538 Bergström is al enige weken niet te horen naast De Jager tijdens de lunch en op vrijdagavond op Radio 538.

Tijdens “Weekend Wietze” vertelde hij zelf wat er aan de hand is. “Ik zit een tijdje thuis, want ik zit niet zo lekker in mijn vel. Het zit niet zo lekker in mijn hoofd en dat is heel vervelend, maar het is ook iets waar ik mee bezig ben en waar ik zeker uit ga komen.

“Ik word goed gesteund door mijn familie, vrienden en ook zeker door Wietze en Klaas (van der Eerden, red.) die me alle tijd en ruimte geven. Tijd die ik nu even nodig heb, waarvan ik ook weet dat het straks weer stopt en ik kijk uit naar de toekomst om me weer toe te voegen bij jullie allemaal. Ik mis het heel erg.”

Bergström maakt met Qmusic-deejay Domien Verschuuren en Bas Louissen ook de populaire podcast “Man man man”. Hierin is hij wel gewoon te horen. [Radiowereld.NL]
Foto: video still stream 538