Wouter van der Goes stopt als Program Director [Update]

Wouter van der Goes is afgelopen week gestopt als Program Director bij het landelijke commerciële radiostation Q-music. Van der Goes geeft als reden aan dat hij weer gewoon radio wil gaan maken. “Ik word veel gelukkiger van alleen radio.” De functie Program Director is overgenomen door Erwin Deckers die dit ook doet voor Q-music in België.

Wouter van der Goes blijft voorlopig wel iedere werkdag van 12.00 tot 13.00 uur het radioprogramma De Hitlijn presenteren.

Wouter van der Goes startte zijn radiocarrière in 1995 bij Radio 538. Vervolgens maakte hij de overstap naar Veronica FM op 1 januari 1998 wat later de naaam Yorin FM kreeg. Maar in 2004 stapte hij weer over naar 3FM om daar het gat op te vullen dat Ruud de Wild achterliet bij BNN tussen 16.00 en 18.00 uur. Eind 2006 komt Wouter van der Goes in dienst bij Q-music als programmadirecteur en deejay. [Radiowereld.NL]