Edwin Noorlander aan de slag als invaller bij Qmusic

Edwin Noorlander keert terug op de landelijke radio. De deejay gaat, na zijn gedwongen vertrek bij Radio 538, aan de slag als invaller bij Qmusic. Komend weekend is hij te horen op de zender en neemt hij de uren van Jordi Warners over.

Edwin Noorlander aan de slag als invaller bij QmusicHet afgelopen jaar, na mijn vertrek bij Radio 538, heb ik het roer omgegooid,” schrijft Noorlander op Instagram.

Lekker wat anders. Het is tenslotte altijd goed om je horizon te verbreden. Op dit moment superblij met mijn werk als redacteur voor diverse leuke televisieprogramma’s, de toffe voice-over klussen en de studie journalistiek die ik daarnaast aan het volgen ben.

“Maar achter de microfoon in een radiostudio kruipen, dat is bijna een jaar geleden. En radio is en blijft toch mijn eerste medialiefde, dus als er een mooie kans voorbij komt, kan ik niet anders dan die grijpen… Ik ben terug. Voor een paar weekjes dan! Deze zomer spring ik bij als invaller op Qmusic. In juli en augustus hoor je me bijna alle zaterdag- en zondagavonden vanaf 18u. En dat vind ik me een partijtje leuk!!

Noorlander was bijna negen jaar werkzaam bij Radio 538. In augustus vorig jaar kwam hier een einde aan, doordat het station wegens coronabezuinigingen zijn contract niet verlengde.

Inmiddels werkt hij als redacteur bij Stokvis Content mee aan de productie van diverse tv-programma’s.

Voordat Noorlander aan de slag ging bij Radio 538, was hij onder meer te horen op Wild FM. Onlangs was de deejay te horen als invalsidekick van Eddy Keur op NH Radio. [Radiowereld.NL]
Foto: video still 538