Week van de Seventies bij Radio M Utrecht

Radio M Utrecht presenteert van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni de Week van de Seventies. Vijf dagen lang komen weer herkenbare herinneringen voorbij. Maar niet alleen nieuws, ook muziek uit de jaren 70. Denk aan bijvoorbeeld aan De Dik Voormekaar Show en de soulpijp.

Week van de Seventies bij Radio M Utrecht“De Week van de Seventies is inmiddels een begrip bij onze luisteraars in de provincie Utrecht en daarbuiten.

Met het hele team van Radio M Utrecht kijken we weer uit naar een fantastische week met de mooiste herinneringen en muziek uit de jaren 70.” aldus programmaleider Pieter Vorage.

De Seventies Top 100
Op vrijdag is het tijd voor De Seventies Top 100, samengesteld door Radio M met hulp van de luisteraars van de regionale zender. De Seventies Top 100 is op vrijdag 19 juni vanaf 09.00 uur te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten