Bas Smit voorlopig nog niet op Radio 538

Het is nog altijd niet duidelijk wanneer Bas Smit een uur radio gaat maken op 538. Dit laat een woordvoerster van Talpa weten aan Radio.NL.

Bas Smit voorlopig nog niet op Radio 538 Radio 538 kondigde bijna vier maanden geleden zeer groots aan dat ondernemer en influencer Bas Smit een uur lang radio zou gaan maken op 538. Dat werd destijds toegezegd door Marc Adriani, Directeur Radio bij Talpa Network.

Adriani schoof destijds op Clubhouse aan bij ‘De Mediamannen’, bestaande uit Bas Smit, Giel de Winter en Jonathan de Boer, om te praten over de kracht en de toekomst van radio.

Tijdens het gesprek gaf Bas Smit aan al jarenlang trouwe luisteraar te zijn van 538. Ook is hij bovendien regelmatig te gast in de studio van het landelijke radiostation.

Aan het eind van het gesprek vroeg Bas Smit aan Marc Adriani of hij een keer een uur lang radio zou mogen maken op Radio 538. Adriani bracht hem direct het goede nieuws en nodigde hem uit. Dit moest ook nog worden afgestemd met Coco Hermans, Radio Director van 538. En kort daarop werd dit bevestigd met een uitgebreid persbericht door 538.

Maar nog altijd heeft Smit geen eigen programma gemaakt op 538. Wel is hij inmiddels alweer enkele keren te gast geweest in programma’s. Een woordvoerster van Talpa laat echter weten dat nog steeds niet bekend is wanneer Smit, man van presentatrice Nicolette van Dam, z’n programma mag maken op 538. [Radiowereld.NL]