Media Inside terug met Groenteman en Van Roosmalen

In de mediawereld is er elke dag wel wat aan de hand. Daarom mogen Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nog een keer van BnnVara het tv-programma ‘Media Inside’ presenteren. Het nieuwe seizoen start 13 augustus om 21.20 uur op NPO3.

Samen met twee wisselende gasten analyseren ze de voorbije mediaweek op hun eigen manier. Ook bespreken ze aan tafel de ins en outs van het maken van televisie, podcasts en andere vormen van media.

Gijs en Marcel ontvangen onder andere mediapersoonlijkheden als Özcan Akyol, Lale Gül, Rutger Castricum en Alexander Klöpping. In het nieuwe seizoen komt wederom het Briefje van Marcel aan bod en brengt Marcel een ode aan de talkshowhosts van Nederland. [RadioWereld.NL]
Foto: Annemieke van der Togt/BnnVara

Gerelateerde berichten