Search
Close this search box.

Qmusic nieuwe mediapartner Tomorrowland

Qmusic wordt exclusief mediapartner van het internationaal vermaarde festival Tomorrowland, dat jaarlijks plaatsvindt in België. Het station neemt het stokje over van Radio 538, die het festival de afgelopen jaren ondersteunde in Nederland.

Qmusic nieuwe mediapartner Tomorrowland Met DJ’s van wereldformaat en jaarlijks 400.000 bezoekers is Tomorrowland een van de grootste en meest toonaangevende festivals wereldwijd.

Qmusic gaat als mediapartner exclusief voor Nederland verslag doen van het festival en de andere events, zoals Tomorrowland Winter. Ook biedt de radiozender luisteraars de kans om bij een van deze unieke ervaringen aanwezig te zijn.

“Tomorrowland is een instituut op het gebied van dance en een prachtig merk om aan verbonden te zijn”, aldus Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic. “Ik ben dan ook supertrots dat we een meerjarige samenwerking aangaan, waarbij we onze luisteraars mooie content en de unieke Tomorrowland-ervaring kunnen aanbieden.

De samenwerking start met een actie rondom het tweedaagse digitale festival Tomorrowland Around The World 2021, dat op 16 en 17 juli plaatsvindt. Luisteraars van Qmusic maken vanaf 12 juli kans om deze ervaring mee te maken en andere mooie prijzen.

Maandagochtend is Tomorrowland in Nederland ook gestart met One World Radio via DAB+. [Radiowereld.NL]