Radio West past programmering op de zondag aan

Omroep West past vanaf zondag 5 september de programmering van Radio West aan op zondag. En naar aanleiding van diverse reacties van luisteraars is het programma ‘Muziek van Alle Tijden’ uitgebreid met een extra uur, zo meldt de omroep.

Daarnaast krijgt het zomerprogramma ‘Vroeger werd Later’ een vaste plek in de programmering. De programmering van Radio West is nu volledig gepresenteerd tussen 7.00 uur en 21.00 uur.

Pieter Kuipers is blij met het extra uur in de nieuwe programmering.

Toen Kuipers startte met het verzoekplatenprogramma ‘Muziek van Alle Tijden’, bleek al snel dat het zo populair was, dat hij geregeld mensen teleur moest stellen. Het programma begint straks een uurtje later maar het gaat ook een uur langer duren. Het duurt straks van 10 tot 12 uur.

Kuipers: “We kregen heel veel verzoekjes via de post en mail en elke week moest ik in het programma uitleggen dat er te weinig tijd was om het allemaal in één uur te draaien. De oudere luisteraars vragen ook vaak of ik country- of jazzmuziek of een ander genre wil draaien en ik wil daar ook regelmatig aandacht aan besteden. Dat kan nu.

Teamleider Radio West Patrick van Houten is blij met de nieuwe opzet: “We nemen na jaren nu eindelijk afscheid van de non-stop muziek op zondagmiddag.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten