Veranderingen in het weekend bij Slam

Bij Slam worden met ingang van dit weekend wijzigingen doorgevoerd aan de programmering. Zo presenteert Martijn La Grouw een deel van de MixMarathon op vrijdag, is Dimitris Kops ook op zondagmiddag te horen en krijgt Patrick Wolda een nieuw zondagavondprogramma.

Veranderingen in het weekend bij Slam La Grouw presenteert op Slam al de ochtendshow van maandag tot en met donderdag en dit blijft hij ook gewoon doen.

Daarnaast was hij tot voor kort in het weekend op zusterstation 100% NL te horen en was de vrijdag zijn enige vrije dag.

Nu La Grouw gestopt is bij 100% NL gaat hij de Mixmarathon op vrijdag tussen 10 en 14 uur presenteren op Slam. Hij neemt daarmee het stokje over van Dimitris Kops die vanaf dit weekend ook op zondagmiddag tussen 14 en 18 uur te horen is. Kops is hierdoor weer vijf middagen per week op de zender te horen.

Tussen 10 en 14 uur kruipt Slam Talent Wouter van Stralen achter de knoppen en neemt de uren over van Patrick Wolda.  Die gaat namelijk tussen 21 uur en middernacht, samen met Max Bolhuis, een nieuw zondagavondprogramma presenteren. Voorheen waren deze uren non-stop/

Slam heeft de programmering aangepast en denkt hiermee op alle fronten te investeren, zo laat een woordvoerster weten aan RadioWereld.NL.

We geven het weekend een boost door ervaring toe te voegen (Dimitris) en talent nog meer een kans te geven. Bovendien is Max Bolhuis extra aan het talententeam toegevoegd. Hij is het gezicht van onze nieuwste YouTube-serie Ongelofeloos. Daarvan is het resultaat zo positief dat we hebben besloten hem nu ook toe te voegen aan de radioprogrammering.” [RadioWereld.NL]
Foto: RadioWereld.NL

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email