Search
Close this search box.

Dennis Ruyer stopt met Dance Department op Radio 538

Dennis Ruyer stopt na 15 jaar met Dance Department op Radio 538. Afgelopen zaterdag was de laatste reguliere uitzending. Komende zaterdag (6 november) neemt Ruyer afscheid met een extra lange feestelijke uitzending tussen 21 uur en middernacht.

Dennis Ruyer stopt met Dance Department op Radio 538 Enkele dagen geleden kwamen de eerste signalen al dat Ruyer ging stoppen met Dance Department.

In de internationale editie vertelde de deejay dat dit de laatste reguliere internationale show is. Op de facebookpagina van Dance Department werd een Engelstalig bericht door Ruyer geplaatst.

Na 15 jaar in de Dance Department controlekamer is het voor mij tijd om nieuwe horizonten te gaan verkennen. Bedankt voor jullie steun door de jaren heen. We spreken elkaar wel weer.”

Een woordvoerster van Talpa wilde vrijdag nog niet bevestigen dat Ruyer ging stoppen met het programma op 538, maar vertelde wel dat er komende week ‘meer over bekend wordt gemaakt’.

Zaterdagavond kort voor 21 uur bevestigde Radio 538-deejay Jaimy de Ruijter het nieuws echter wel en kondigde de uitzending van Dance Department aan als ‘een bijzondere’. “Dennis gaat namelijk stoppen met Dance Department. Volgende week is de laatste.”

Ruyer zelf vertelde in zijn programma niet direct dat hij gaat stoppen, maar zei wel: “Ik begon met de show in oktober 2006, dus dat is op de kop af 15 jaar. Volgende week doen we het nog één keer. Drie uur lang het beste van 15 jaar Dance Department. Tracks vanaf 2006, toen ik startte met de show, tot en met vandaag.”

Dance Department is al sinds 1993 te horen op zaterdagavond op Radio 538. De eerste 14 jaar presenteerde Wessel van Diepen het programma. In oktober 2006 nam Ruyer het stokje over. Of dance Department helemaal stopt op Radio 538 of dat er een nieuwe presentator komt is nog onduidelijk. [RadioWereld.NL]
Foto: Talpa Network

Gerelateerde berichten