Tineke de Nooij stopt per direct op NPO Radio 5

De 80-jarige Tineke de Nooij heeft zaterdag zeer onverwacht bekendgemaakt dat ze per direct stopt met haar TinekeShow op NPO Radio 5. Ze gaat ook meteen op vakantie. Volgens Omroep Max heeft ze besloten meer van haar vrije tijd te willen genieten en te gaan reizen. Waar nodig blijft ze wel invallen bij de zender.

Tineke de Nooij stopt per direct op NPO Radio 5 De komende maanden gaat TinekeShow nog wel gewoon door tussen 12.00 en 14.00 uur. Wie haar vervangt kon een persvoorlichter niet zeggen.

Begin volgend jaar gaat ze nog een laatste feestelijke TinekeShow presenteren, waarin Tineke zelf centraal staat.

Tineke de Nooij: “Sinds 2010 heb ik met heel veel liefde TinekeShow gemaakt, ik heb zoveel mooie gesprekken kunnen voeren, bijzondere gasten mogen ontvangen en geweldige live-optredens in mijn show gehad.

Ruim 10 jaar heb ik dagelijks een programma gemaakt en de laatste twee jaar wekelijks. Reken maar dat ik dat allemaal zal missen, vooral de luisteraars met hun support en enthousiasme, de muziek en wat dacht je van mijn leuke collega’s, maar ik heb het gevoel; ik moet nu op reis nu het nog kan. Ik kijk er ontzettend naar uit.” [RadioWereld.NL]
Foto: Janita Sassen / Omroep Max

Gerelateerde berichten