Hélène Hendriks test voetbalkennis op Veronica

Hélène Hendriks presenteert vanaf vrijdag 5 november iedere week om 22.00 uur het nieuwe programma ‘The Bettle’ na Veronica Inside op Veronica. Daarbij krijgt ze hulp van Kees Jansma, Frank Lammers en Leo Alkemade. Ze worden iedere week bijgestaan door een andere gast.

Hélène Hendriks test voetbalkennis op Veronica In de voetbalquiz ‘The Bettle’ strijden iedere week twee teams, onder leiding van Frank Lammers en Leo Alkemade, om de meeste gouden ballen.

Iedere week worden de teamcaptains bijgestaan door een andere gast waarmee zij in vijf spelrondes zoveel mogelijk voetbalvragen goed moeten beantwoorden.

Iedere ronde levert punten én gouden ballen op, waarmee ze de finale in gaan. Uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het komende voetbalweekend en doen Frank en Leo iedere week een voorspelling over de uitslagen.

In vijf spelrondes krijgen de twee teams verschillende voetbalvragen en opdrachten voorgeschoteld. In iedere ronde zijn punten én gouden ballen te verdienen en tussen de spelrondes door wordt er vooruitgeblikt op de belangrijkste wedstrijden van het komende weekend. In het finalespel stappen de teams in ‘The Bettle Box’, waarbij één teamlid 90 seconden de tijd krijgt om een gouden bal te schieten tegen één van de 16 vlakken die oplicht. Het team dat de meeste vlakken raakt en daarmee het hoogste aantal punten haalt, wint de aflevering van The Bettle. [RadioWereld.NL]

Foto: William Rutten

Gerelateerde berichten