Search
Close this search box.

NH Radio wijzigt middagprogrammering

NH Radio, de regionale publieke zender voor Noord-Holland, heeft afgelopen maandag (4 oktober) wijzigingen doorgevoerd in de middagprogrammering. Hierdoor is ‘Spitstijd’ nu vijf dagen per week te horen. Daarnaast is elke werkdag tussen 14 en 15 uur ‘De Huisnummers’ te horen.

NH Radio wijzigt middagprogrammering In ‘De Huisnummers’ zijn elke werkdag de favoriete platen van een straat of buurt in Noord-Holland te horen. Van Alkmaar tot Zaanstad en van Abbenes tot Zandvoort.

Luisteraars kunnen hun straat of buurt en de muziek doorgeven aan NH Radio. Door de komst van De Huisnummers, stopt “Lunchroom” met Patricia Nagelkerke een uur eerder.

Spitstijd is voortaan elke werkdag te horen tussen 15 en 18 uur. Voorheen presenteerde Morad El Ouakili dit programma van maandag tot en met donderdag samen met Barbara Mulder. Maar duo-presentatie is geschrapt in de middag, waardoor El Ouakili alleen te horen is. Mulder is nog wel af en toe als nieuwslezer te horen. Ook is er in Spitstijd meer ruimte voor muziek gekomen.

Op vrijdag presenteert Jacob de Vries ‘Spitstijd’. De Vries is ook regelmatig op NPO Radio 1 te horen als presentator van ‘Focus.’ Spitstijd op vrijdagmiddag vervangt “Bijna Weekend” met Aart van Eldik en Natasja Floor. Van Eldik blijft bij NH werkzaam, maar dan voor de tv-tak.

Floor is voortaan te horen met ‘De Peiling’ dat om 16.15 uur als item te horen is in Spitstijd. Hierom wordt de mening van de Noord-Hollanders gepeild over de actualiteit.

Voorheen was De Peiling vier dagen per week tussen 18 en 19 uur te horen op NH Radio. Dit uur wordt nu gevuld met non-stop muziek, met om 18.30 uur regionaal nieuws, weer en verkeer. Op vrijdag blijft tussen 18 en 19 uur “Eindelijk Weekend” met William van de Logt te horen. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten