ESPN gaat basketbal uit Amerikaanse NBA uitzenden

Sportzender ESPN gaat dit seizoen ook basketbal uit de Amerikaanse NBA uitzenden in Nederland. Voorheen waren deze wedstrijden te zien bij Ziggo Sport. Het meerjarige partnership begint met de start van het 75e seizoen van de NBA deze maand. ESPN zal ruim 200 live wedstrijden per seizoen uitzenden

De eerste tip-off van het NBA-seizoen 2021-2022 is op dinsdag 19 oktober.

Ik ben ongelofelijk trots een van ’s werelds meest spectaculaire en prestigieuze sportcompetities toe te voegen aan onze programmering”, aldus Rob Labree van ESPN.

De NBA, met al zijn talenten, iconen en roemrijke teams, behoeft geen nadere introductie. De NBA wordt een prominent onderdeel van de ESPN-programmering, met veel livewedstrijden en populaire programma’s zoals ‘NBA Countdown’ en ‘NBA Today’.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten