NPO 3FM betaalt maand huur voor ‘karigste’ studentenkamer

NPO 3FM zoekt de ‘Karigste Kamer van Nederland’. Welke student betaalt een veel te hoge huurprijs voor een veel te kleine ruimte? Wie ziet amper daglicht, heeft schimmel op de muren en bijvoorbeeld geen werkend slot op de wc-deur? 3FM wil deze studenten nu graag helpen.

3FM: “Er zijn te weinig studentenkamers in Nederland. Resultaat: karige kamers voor veel te hoge huurprijzen. Daar moet iets aan gebeuren. Om de studentenwoningnood concreet te maken en alle karige kamerbezitters een hart onder de riem te steken gaat Sanders Vriendenteam weer op zoek naar de Karigste Kamer van Nederland.

Studenten die deze problemen ook ondervinden maken kans op de titel ‘Karigste Kamer van Nederland 2021’. Ze kunnen zich aanmelden bij Sanders Vriendenteam. De winnaar krijgt een een maand huur van de jongerenzender. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten