3FM laat beperkt publiek toe bij het Glazen Huis

Ondanks alle coronabeperkingen bouwt NPO 3FM toch een Glazen Huis op in Amersfoort. Wel wordt er maar beperkt publiek toegelaten op het terrein rondom het huis. Dit vertelt projectleider Patrick van der Tol aan het AD.

3FM laat beperkt publiek toe bij het Glazen Huis Van 18 tot en met 24 december staat Het Glazen huis van 3FM Serious Request in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen maken vanuit het huis 24 uur per dag radio. Dat doen ze om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds.

Om aan de coronamaatregelen te voldoen wordt het terrein rondom het huis afgesloten. Tot 17 uur mogen steeds 1000 bezoekers alleen met een coronatoegangsbewijs en mondkapje het terrein op.

“We hebben aan de toegangspoort een systeem dat telt hoeveel personen er binnen zijn. Op het terrein zelf lopen beveiligers én toezichthouders“, aldus Van der Tol.

Mochten de coronabeperkingen veranderen, dan zal 3FM hier op inspelen. Optredens zijn sowieso op een binnenlocatie zonder publiek. [RadioWereld.NL]