Bram Krikke naast Mattie, Marieke en Domien in Q-escape room

De radiomarathon rondom de Q-escape room komt binnenkort met een derde editie bij Qmusic. Vanaf 15 december worden Mattie Valk, Marieke Elsinga en Domien Verschuuren weer voor onbepaalde tijd opgesloten. Dit jaar gaat ook Bram Krikke de uitdaging aan. Ze mogen pas naar buiten als ze de muzikale code kraken en luisteraars kunnen ze daarbij helpen.

Bram Krikke naast Mattie, Marieke en Domien in Q-escape room Bram Krikke neemt dit jaar de plek van Kai Merckx in.

Bram: “Ik heb een aantal keer een escape room gedaan en ik weet dan echt niet waar ik moet beginnen.

Ik ga nog even alles terugluisteren van de afgelopen twee seizoenen. En ik ben ook al gewaarschuwd voor jullie. Mensen zeiden: die zijn helemaal gek.

Vorig jaar lukte het de deeays na vier dagen te ontsnappen.

De deejays krijgen in Q-escape ieder een kort fragment van een hit uit de Top 40. De enige manier om uit de escape room te komen, is het raden van de juiste titel + artiest, de oplossing van de muzikale code. In de Q-escape room bevinden zich allerlei puzzels die de dj’s dichter bij de oplossing brengen.

Elke dag tussen 06:00 uur en 20:00 uur wordt er live radio gemaakt vanuit de Q-escape room. Mattie, Marieke, Domien en Bram verblijven continu in de escape room, ze eten en slapen er dus ook.  [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten