Erik de Zwart krijgt radioprogramma op NPO Radio 5

Erik de Zwart presenteert vanaf zaterdag 4 december de TinekeShow bij bij Omroep op NPO Radio 5. Eind oktober besloot Tineke de Nooij zeer onverwachts te stoppen met haar radioprogramma. Daarom is Erik de Zwart in december elke zaterdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur.

Erik de Zwart krijgt radioprogramma op NPO Radio 5 Erik de Zwart: “Het is een hele eer om mijn radiostilte van de afgelopen jaren te onderbreken, zodat ik één van de grootste radio-iconen aller tijden mag vervangen; Tineke. Wie is er niet mee opgegroeid?

In de koude, donkere decembermaand ga ik proberen het licht in de duisternis te zijn voor de luisteraars van NPO Radio 5! Ik kan nu al zeggen dat we voor de eerste kerstdag iets bijzonders hebben bedacht, maar dat is nog even een verrassing.

In het wekelijkse radioprogramma TinekeShow staan de gesprekken met luisteraars centraal. Daarnaast treden er elke week artiesten live op tijdens de uitzending.

Erik neemt het stokje over van Manuëla Kemp, die in november de het programma tijdelijk waarnam. Op zaterdag 29 januari neemt Tineke met een extra lange feestelijke uitzending afscheid. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten