Zoek
Sluit dit zoekvak.

100% NL-luisteraar wint hoogste jackpot ooit met spel De Uithaal

Een luisteraar heeft dinsdagmorgen in het ochtendprogramma van 100% NL bij Koen Hansen de eerste uithaal gewonnen. Luisteraar Ekelien van ’t Hoog won daarmee 11.500 euro; de hoogste jackpot die ooit is weggegeven bij het spelletje ‘De Uithaal’.

Foto: video still Youtube

‘De Uithaal’ komt in iedere programma voorbij. Luisteraars mogen dan raden welke BN’er ‘De Uithaal’ is. Wie het goed raadt, wint de jackpot die na elke verkeerd antwoord oploopt. De afgelopen weken bleef de jackpot oplopen tot 11.500 euro.

Uiteindelijk wist Ekelien het goede antwoord te geven: Tineke Schouten. Schouten zong de iconische uithaal ‘Nee Nee Nee’ uit het liedje van Afscheid van Volumia.

Ekelien van ’t Hoog: “Ik ben ontzettend blij dat ik gewonnen heb. Wat een bedrag. Ik zag de vele antwoorden voorbijkomen en de jackpot maar oplopen… Ik dacht de hele tijd al aan Tineke en besloot een gokje te wagen. Ik ben nu heel erg blij dat ik mee heb gedaan.” [RadioWereld.NL]