Bram Douwes vervangt presentator Rutger Castricum bij Powned

Bram Douwes, voorheen actief als verslaggever voor het online ‘PowNews’, neemt woensdag in de uitzending van ‘De Hofbar’ (NPO 2) het stokje over van presentator Rutger Castricum. Castricum wisselt het presentatorschap de komende periode zo nu en dan af met Douwes, zodat hij zich ook kan richten op het maken van andere PowNed-programma’s.

Foto: Powned

Douwes: “Alhoewel ik slechts incidenteel voor Rutger zal invallen, is het na het ‘PowNews’ een mooie, nieuwe stap. ‘De Hofbar’ is niet meer weg te denken op NPO 2 en hét programma waarin mensen de ruimte krijgen om hun zorgen en problemen te uiten met betrekking tot de overheid. Van gedupeerde Groningers tot de Toeslagenouders. Ik vind het heel eervol om daaraan bij te dragen.

Bram Douwes werkte van 2013 tot 2016 voor de regionale omroep RTV Noord. In 2018 ging hij aan de slag bij Dagblad van het Noorden. Begin 2020 maakte hij de overstap naar omroep PowNed, waar hij tot 2022 actief was als verslaggever voor het online ‘PowNews’. Ook presenteerde hij in deze periode de PowNed-podcast ‘Sollicitatiegesprek met de nieuwe minister-president’ (NPO Radio 1). [RadioWereld.NL]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.