Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild terug met podcast 30 Minuten Rauw

NPO Radio 2-deejay Ruud de Wild is vanaf dinsdag terug met zijn podcast 30 Minuten Rauw. Hierin ontvangt De Wild wekelijks een bekende Nederlander die hij, met het getik van een kookwekker op de achtergrond, ondervraagt.

Foto: Emma Pot / Kro-Ncrv

Ruud over de nieuwe start van de podcast, die dit jaar zijn vijfjarig jubileum viert: “Het voelt fantastisch om na een korte pauze weer terug te zijn met 30 Minuten Rauw, voortaan bij PowNed. De formule blijft ongewijzigd: een half uur lang scherpe vragen stellen aan een bijzondere gast, openhartig en zonder blad voor de mond. Ik kijk er weer naar uit.”

In de eerste aflevering van de nieuwe reeks gaat Ruud in gesprek met model en ondernemer Loiza Lamers. Loiza vertelt onder andere over haar kinderwens, hoe haar ouders haar geholpen hebben met haar transitie en hoe ze vroeger is gepest.

De podcast 30 minuten Rauw was van 2018 tot 2022 te beluisteren bij omroep Kro-Ncrv. In de afgelopen seizoenen had hij al diverse bekende namen te gast waaronder André van Duijn, Anouk, Arjen Lubach, Claudia de Breij, John van den Heuvel en Victoria Koblenko. [RadioWereld.NL]