Ombudsman van Omroep Max start proefproces tegen Schiphol

De ombudsman van Omroep Max start een proefproces tegen Schiphol, dat kondigde Jeanine Janssen maandagavond aan in tv-programma Max vakantieman. Omdat het nog steeds onduidelijk is wie alle schade gaat betalen start Max Ombudsman een proefproces tegen Schiphol.

Foto: Max

Honderden mensen hebben de afgelopen tijd hun vlucht gemist vanwege de drukte op Schiphol. Ze zijn vaak niet alleen hun ticketkosten kwijt, maar lijden extra financiële schade omdat ze het geld van de gehuurde accommodatie of auto niet terugkrijgen. Ook reizigers met een pakketreis kunnen slachtoffer zijn als ze niet op tijd door de douane waren en daardoor hun vakantie in het water zagen vallen. Gedupeerde vakantiegangers worden nu vaak aan hun lot overgelaten. Om die reden start Max Ombudsman van Omroep Max een proefproces tegen Schiphol.

MAX Ombudsman Jeanine Janssen: “We hebben ongelooflijk veel klachten gekregen over de chaotische situatie op Schiphol en hebben contact gelegd met mr. Els Doornhein van De Vos en Partners Advocaten om deze zaak voor ons te gaan voeren. Het gaat dus zowel om reizigers die een los vliegticket hebben geboekt, als mensen met een pakketreis.” [RadioWereld.NL]