Slam presenteert nieuwe vaste line-up met internationale dj’s

Slam presenteert vanaf vrijdag (28 oktober) een nieuwe resident line-up voor de Slam MixMarathon. Diverse internationale top dj’s zijn aan de line-up toegevoegd zoals: Alok, James Hype, Solardo en Vintage Culture. Ook de Nederlandse ‘rising star’ Mau P is vanaf nu wekelijks op Slam te horen.

Mau P maakt samen met onder andere Oliver Heldens, Sam Feldt, Nicky Romero en R3HAB de vaste line-up van de Slam MixMarathon compleet.

De Slam MixMarathon is al ruim vijf jaar een vast onderdeel van de programmering. Het radiostation heeft dit jaar voor de vaste line-up vier grote internationale namen weten te strikken.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: “Met Slam knalt elke dag de energie al uit je speakers, nu doen we er wederom een schepje bovenop. Deze killer line-up zorgt voor de ultieme muziek-mix en past helemaal bij de sound van nu. We zijn enorm vereerd dat we wekelijks de (nieuwe) muziek van deze grote namen on-air kunnen laten horen“.