Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alice Cooper stopt na bijna 20 jaar met dagelijkse radioshow

Er komt een einde aan de dagelijkse radioshow van rockster Alice Cooper. Begin volgende maand wordt ‘Nights with Alice Cooper’ voor het laatst uitgezonden. Het programma was bijna 20 jaar lang te horen op verschillende radiostations over de hele wereld.

Foto: video still

Het radioavontuur van Cooper, bekend van hits als ‘School’s Out’, ‘How You Gonna See Me Now‘ en ‘Poison’, begon in januari 2014 op 16 stations, waaronder vlaggenschip 93.3 KDKB in Phoenix. Het waren voornamelijk classic rockzenders die het programma van Cooper uitzonden. Nadat KDKB meer opschoof naar alternative, verhuisde het programma in Phoenix naar 100.7 KLSX, waar het nog altijd te horen is.

Op dit moment is Nights with Alice Cooper te horen via ruim 40 radiostations in de Verenigde Staten. Maar ook diverse stations in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zenden het programma uit. In Europa is Cooper elke avond te horen op onder meer Radio Bob in Duitsland en Planet Rock in hyet Verenigd Koninkrijk.

Op vrijdag 8 september wordt voor de laatste keer een radioshow van Cooper aangeleverd aan de afnemende stations. [RadioWereld.NL]

 

 

Gerelateerde berichten