Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica verhuist op FM en pakt uit met de Housewarming Hitlijst

Radio Veronica verhuist op vrijdag 1 september naar andere FM-frequenties. Vanaf komende vrijdag (25 augustus) zendt het station daarom een week lang de Housewarming Hitlijst uit. Daarin staan de Veronica classics die van 1960 tot nu het allermeest zijn gedraaid.

Verhuizen doe je natuurlijk met je vrienden, dus we rekenen op jouw hulp!”, aldus de radiozender. “We hebben een paar plekken in de lijst open gelaten die jij gedurende de week mag invullen.” Dat kan via de app van Radio Veronica.

Radio Veronica verhuist naar de FM-frequenties waarop momenteel nog Slam te horen is. De huidige frequenties gaan over naar Radio 10. De veranderingen zijn het gevolg van de veiling van FM-frequenties die begin juli gehouden werd.

De Housewarming Hitlijst gaat op vrijdag om 9 uur van start en is vanaf dan elke dag van 6 tot 23 uur te horen op Radio Veronica. De lijst met de meest gedraaide Veronica classics eindigt op vrijdag 1 september om 18 uur. [RadioWereld.NL]

Nieuwe FM-frequenties van Radio Veronica

Foto: Radio Veronica

2 reacties

    1. Nou, dat is niet helemaal waar. Als je naar de dekkingspercentages kijkt, gaan zowel 10 als Veronica er op achteruit