Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic niet blij met gebruik naam ‘Foute Party’ door Walibi

Qmusic is niet blij met het gebruik van de naam ‘Foute Party’ door Walibi Holland. Het pretpark in de Flevopolder organiseert eind september twee dagen lang het Halloweenevenement ‘Eddie’s Foute Party’, maar het merk Foute party is in de Benelux geregistreerd door Qmusic-eigenaar DPG.

Foto: Qmusic

Een woordvoerder van Qmusic laat aan Looopings.nl weten in gesprek te gaan met Walibi over het gebruik van de naam. Wanneer dit gebeurt is niet bekend. Ook is onduidelijk of er mogelijk juridische stappen ondernomen worden.

Voor Walibi komt het nieuws als een verrassing. “Wij waren ons er niet van bewust dat de woorden Foute en Party door een andere partij zijn beschermd”, zo laat een woordvoerder weten aan Looopings. Vooralsnog wordt de naam niet gewijzigd.

Eddie’s Foute Party is een evenement rondom Eddie de (horror) Clown. Tijdens de avond komen ook Lamme Frans, Ronnie Ruysdael en Vieze Jack optreden.

Qmusic organiseert elk jaar in juni de Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch. Afgelopen vrijdag werd bekendgemaakt dat O-Zone van ‘Dragostea Din Tei’ volgend jaar optreedt tijdens het feest, dat op zaterdag 29 juni plaatsvindt. [RadioWereld.NL]