’24’ wordt mogelijk verfilmd

Naar verluidt wordt de hitserie ’24’ vertaald naar het grote scherm. Volgens The Sun is er een filmversie van de serie in de maak.

Naar verluidt wordt de hitserie ’24’ vertaald naar het grote scherm. Volgens The Sun is er een filmversie van de serie in de maak.

In de serie speelt Kiefer Sutherland de rol van beveiligingsexpert Jack Bauer. Hij maakt onderdeel uit van de Counter Terrorist Unit. In ’24’ moet Bauer halsbrekende toeren uithalen om in 24 uur verschillende aanslagen te verijdelen.

De film gaat in productie nadat de opnames voor de vijfde serie zijn afgerond. De verhaallijn van de televisieserie speelt zich in real-time af. Elke aflevering representeert een uur uit het leven van Bauer. Dit is in de film niet mogelijk. “Het laatste dat ik hoorde, is dat het eerste uur niet synchroon loopt met de real-time. Maar dan gebeurt er iets spectaculairs en begint de klok te lopen”, aldus producent John Cassar.

Cassar zegt nog niets over de inhoud van de film. “Wie weet duurt het nog twee jaar voor de film er is, het is nog te vroeg om er iets over te zeggen”, legt Cassar uit.

[Novum]