Jackson dankt God, kinderen en fans

Zonder God, zijn kinderen en zijn fans zou Michael Jackson zich niet hebben kunnen redden tijdens de rechtszaak die tegen hem was aangespannen.

Zonder God, zijn kinderen en zijn fans zou Michael Jackson zich niet hebben kunnen redden tijdens de rechtszaak die tegen hem was aangespannen. Dat meldt de zanger op zijn website in zijn eerste verklaring na de vrijspraak, ruim twee weken geleden.

Jackson bedankt vooral zijn fans. “Jullie waren daar toen ik jullie het meest nodig had. Jullie altijd aanwezige liefde heeft mijn tranen gedroogd en me er doorheen geholpen.” De popster beëindigt zijn schriftelijke verklaring met de boodschap dat hij voor altijd de toewijding en ondersteuning zal koesteren. Hij noemt zijn fans ‘zijn inspiratie’. Het bericht is ondertekend met ‘Love, Michael Jackson’.

De 46-jarige Jackson werd vrijgesproken van alle aanklachten in de rechtszaak. De zanger werd onder meer verdacht van het seksueel misbruiken van een minderjarige jongen. Tijdens het veertien weken durende proces tegen de King of Pop kampeerden honderden fans buiten de rechtbank in het Amerikaanse Santa Maria.

[Novum]