Michael Jackson bedankt fans

Michael Jackson bedankt zijn fans in zijn eerste publieke verklaring: “Jullie waren daar toen ik jullie het meest nodig had.”

Michael Jackson bedankt zijn fans in zijn eerste publieke verklaring sinds de vrijspraak in de rechtszaak tegen hem. “Jullie waren daar toen ik jullie het meest nodig had. Jullie altijd aanwezige liefde heeft mijn tranen gedroogd en me erdoorheen geholpen”, schrijft Jackson op zijn website mjjsource.com.

In het bericht, gepost op zondag, zegt hij het niet gered te hebben ‘zonder God, mijn kinderen en jullie, mijn fans’. De popster schrijft dat ‘jullie liefde, steun en loyaliteit het allemaal mogelijk heeft gemaakt’.

Jackson beëindigt zijn schriftelijke verklaring met de boodschap dat hij de toewijding en ondersteuning voor altijd zal koesteren. Hij noemt zijn fans ‘zijn inspiratie’. De popster ondertekent zijn bericht met ‘Love, Michael Jackson’.

De 46-jarige Jackson werd twee weken geleden vrijgesproken van alle aanklachten in de rechtszaak. De zanger stond terecht voor seksueel misbruik van een minderjarige jongen. Tijdens het veertien weken durende proces tegen de King of Pop kampeerden honderden fans buiten de rechtbank in Santa Maria, Californië.

[Novum]