Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alicia Keys begint productiebedrijf

Zangeres Alicia Keys gaat de film- en televisiewereld in. Ze maakte donderdag bekend dat ze een productiebedrijf heeft opgericht.

(Novum/AP) – Alicia Keys gaat de film- en televisiewereld in. De 24-jarige zangeres en haar manager maakten donderdag bekend dat ze een productiebedrijf hebben opgericht. Keys heeft nog geen concrete plannen zelf in haar series te gaan spelen. In de eerste televisieserie die ze gaat maken, geïnspireerd op haar leven als meisje van dubbele afkomst in New York, zal ze dan ook niet te zien zijn.

Keys is wel van plan in de toekomst in haar eigen films of televisieseries te gaan spelen. Daarnaast maakt de zangeres binnenkort haar filmdebuut in ‘Smokin’ Aces’. Deze film is op dit moment nog in de maak.

Zangeres en songwriter Alicia Keys werd geboren in een gezin met een blanke moeder en een zwarte vader. Haar ouders scheidden toen ze 2 was. Keys werd daarna opgevoed door haar moeder in de New-Yorkse wijk Hell’s Kitchen. Keys’ eerste album ‘Songs in a minor’ kwam uit in 2001. De zangeres heeft inmiddels negen Grammy’s op haar naam staan en heeft vijf nominaties ontvangen voor de volgende Grammy’s.

[Novum]