Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mark Owen wordt in de zomer vader

Take That-bandlid Mark Owen wordt vader. Zijn vriendin Emma Ferguson verwacht hun eerste kind deze zomer. Take That gaat in de zomer weer op tournee.

Take That-bandlid Mark Owen wordt vader. Zijn vriendin Emma Ferguson verwacht hun eerste kind deze zomer. Dat staat op de officiële website van de zanger.

Ook de reünie van Take That staat in Marks agenda voor deze zomer. De voormalige jongensband maakte in december bekend weer op tournee te gaan. De Britse groep verzorgt twintig optredens in eigen land, die allemaal uitverkocht zijn.

Take That scoorde in de jaren negentig hits met nummers als ‘Babe’, ‘Everything changes’ en ‘Back for good’. Robbie Williams zegde in 1995 zijn lidmaatschap van de band op, waarop hij aan zijn solocarrière begon. In 1996 hielden ook de overgebleven leden het voor gezien. Owen begon eveneens aan een solocarrière. De muzikant heeft tot nog toe vier soloalbums afgeleverd.

Vorig jaar werd Mark Owen uitgeroepen tot het populairste lid van Take That. Robbie Williams eindigde op de tweede plaats in een peiling van de Britse radiozender Radio One. Met zijn solocarrière doet Robbie het juist beter.

[Novum]