‘Idols-finalistes te gast bij Toppers’

Gordon, René Froger en Gerard Joling krijgen ondersteuning van de drie Idols-finalistes. Raffaëla, Floortje en Ellen zijn benaderd voor een gastoptreden.

Gordon, René Froger en Gerard Joling krijgen ondersteuning van de drie Idols-finalistes. Raffaëla, Floortje en Ellen zijn benaderd voor een gastoptreden tijdens de drie Toppers-concerten op 26, 27 en 28 mei in de Amsterdam ArenA. Dat maakt de producent van de Toppers donderdag bekend.

De drie zangers combineren tijdens hun concerten net als bij hun optredens vorig jaar nationale en internationale meezingers. Het thema van de show is ‘bling bling’. Gerard, René en Gordon ontvangen tijdens de drie concerten enkele speciale gasten, onder wie de meidengroep Luv’ en de Duitse popgroep Boney M.

[Novum]