Zoek
Sluit dit zoekvak.

Madonna gaat voor het eerst naar Zuid-Afrika

Madonna verzorgt in november haar eerste optreden in Zuid-Afrika. Ze geeft een concert tijdens de opening van de Mossel Bay-golfbaan, in de buurt van Kaapstad.

Madonna verzorgt in november haar eerste optreden in Zuid-Afrika. De zangeres geeft een concert tijdens de opening van de Mossel Bay-golfbaan, in de buurt van Kaapstad. Dat bevestigde eigenaar Andrew Golding vrijdag tegenover Zuid-Afrikaanse media. De zangeres is te zien bij de officiële opening van de golfbaan. De precieze datum van het optreden is nog niet bekend.

Madonna reist momenteel de wereld rond met haar Confessions Tour. Op 3 en 4 september doet ze de Amsterdam ArenA aan. Anderhalve week geleden verscheen van Madonna het live-album ‘I’m going to tell you a secret’. Het eerste live-album van de 47-jarige zangeres bevat concertopnames uit de Re-Invention World Tour van twee jaar geleden. Naast de live-cd bevat het album een dvd met daarop een documentaire van regisseur Jonas Äkerlund, met beelden van voor en achter de schermen van de tour.

Hoewel de film op ‘I’m going to tell you a secret’ doet denken aan de in de jaren negentig verschenen filmdocumentaire ‘Truth or dare: in bed with Madonna’ van Alex Keshishian, laat Madonna op de film van Äkerlund meer van zichzelf zien. Niet alleen wordt de zangeres rond haar optredens gevolgd, ook laat de film iets van haar privéleven zien. Hij bevat interviews met onder meer haar vader en stiefmoeder en echtgenoot Guy Ritchie.

‘I’m going to tell you a secret’ is verschenen bij Warner Music

[Novum]