Christina Ricci heeft werk niet voor oprapen

Christina Ricci loopt ondanks haar grote naam in de filmwereld nog steeds audities af. Ricci zegt weinig invloed te hebben op haar loopbaan.

(Novum/AP) – Christina Ricci loopt ondanks haar grote naam in de filmwereld nog steeds audities af. De meeste bekende sterren wachten met acteren tot hun handtekening onder een contract staat, maar Ricci zegt weinig invloed te hebben op haar loopbaan. Het vinden van nieuw werk gaat haar niet altijd even gemakkelijk af, waardoor ze soms zelfs denkt dat commercieel succes niet voor haar is weggelegd. Dat zegt de filmster in de septembereditie van het Amerikaanse filmtijdschrift Premiere.

Ook haar rol in de film ‘Black snake moan’ kreeg de 26-jarige Ricci niet in de schoot geworpen. “Mijn agent heeft regisseur Craig Brewer moeten overladen met foto’s die eigenlijk gewoon seksfoto’s zijn”, zegt Ricci. In de film is de Amerikaanse te zien als Rae, een jonge vrouw met een verleden van seksueel misbruik.

De actrice is onder meer bekend van haar rollen in de films ‘Monster’, ‘Sleepy hollow’ en ‘The Adams family’. De film ‘Black snake moan’ draait volgend jaar in de bioscopen.

[Novum]